Cauta

chirias rau-platnic

Xray Scanner - VIP
Buna ziua, am si eu nevoie de un sfat. De cativa ani am un chirias rau-platnic, dar din pacate fara contract. La inceput nu era chiar asa de grava situatia, dar acum am o rata la banca si sincer nu pot sa astept dupa el pana cand imi da banii.
 
Am avut diverse certuri pentru neplata la timp a chiriei si mai mult de atat am observat ca nici cu utilitatile nu este la zi. Are datorii mari la intretinere pentru ca acolo inca poate sa nu plateasca si la gaz este cu 2 luni in urma. Sumele cumulate de bani sunt mari ce sa mai zic.
 
Sincer ma gandesc ca imi este mila de el, insa as cam vrea sa gasesc pe altcineva. Dar imi este teama ca o sa plece si nu o sa isi mai achite datoriile.
 
Cum sa procedez elegant in aceasta situatie?

Contacteaza utilizatorul

Comentarii

  1. ruffdom

    Nicolaie Mirzea si Andreea Cristina Mirzea, chirias rauplatninc (rau platnic). Tepari de meserie, acelasi modus operandi, au cel putin 3 cazuri la activ. Vin, incheie contract pe termen lung, au profiluri de linkedin de oameni decenti. O luna doua platesc apoi nu mia platesc nimic si asteapta sa fie evacuati. ceea ce e dificil ca au si un copil de 5 ani. Au datorii la banci, conturi poprite, popriri pe salarii. Nu am putut executa nimic. Portal.just.ro, acolo gasiti o parte din procesele pe care le au cu proprietari, banci si procuratura.

Adauga comentariu

Cele mai noi anunturi

Mai mult