Cauta

Un pret afisat pe raft, altul la casa

Xray Scanner - VIP

O inselaciune care vad ca se practica in randul hypermarketurilor vad ca este afisarea diferita a pretului la raft fata de cel de la casele de marcat.

Sa va povestesc ce am patit in iarna anului trecut la magazinul Penny. Pentru ca se apropiau sarbatorilor, faceam cumparaturile pentru cadourile pe care urma sa i le ofer fetitei mele. Deoarece stiu ca-i place ciocolata, am zis sa-i fac o surpriza si sa-i iau un Mos Craciun de ciocolata.

Pretul acestui produs la raft era de 5.99 lei, la casa cu 3 lei mai mult. Cand am vazut, i-am spus tipei de la casa ca la raft scrie altceva si ca eu nu platesc alta suma afisata la raft. Tipa s-a enervat si am inceput sa ma cert cu ea. A chemat prin statie, responsabilul de magazin. Acea persoana efectiv a inceput sa ma jigneasca si sa ma faca nebuna, ca nu vad bine, sau ce am. Nu a acceptat varianta mea adevarata si anume ca la raft scria altceva.

Intr-un final, a acceptat sa ma insoteasca pana la locul unde era produsul si ce credeti? La raft era trecut pretul de fix 5.99 lei, asa cum ii repetasem de nu stiu cate ori. A ridicat flegmatic din umeri, a luat “greseala”, adica a luat de acolo eticheta si s-a carat.

Mda culmea ironiei este ca si persoanele care erau in spatele meu la casa au fost foarte deranjati de faptul ca mi-am gasit eu sa fac scandal pentru doar 3 lei.

Am mai patit inselatorii din astea cu diferente de pana in 2 lei si prin alte magazine de la noi. N-am mai zis nimic, ca ma grabeam sa ajung acasa, fiind obosita de la munca…

 

Contacteaza utilizatorul

Comentarii

  1. muresan75

    cei de la Mega Image sunt cei care fac asa ceva!

Adauga comentariu

Cele mai noi anunturi

Mai mult