Cauta

Sotul imi cere acordul sa ma insele

Xray Scanner - VIP
Sunt casatorita de sase ani si stiu ca el deja s-a saturat de mine. Nu mi-a spus chiar in cuvintelea astea, dar mi-a spus in fata ca noi am cam incercat tot ce se putea in materie de sex si cumva ca el are nevoie constant de ceva nou.  Mi s-a urcat sangele in cap si l-am intrebat direct daca se refera la alte femei si mi-a raspuns foarte lejer ca da! 
 
Va dati seama cum m-am simtit insa problema este si mai grava dat fiind faptul ca el nu vrea sa ne despartit si NU VREA SA DIVORTAM. Ci imi zice ce am auzit si la masa: ca asa sunt barbatii. Cumva vrea ca eu sa fiu de acord ca el sa se duca din cand in cand cu alte femei...
 
In afara acesti discutii, relatia noastra este ok si comunicam destul de bine..de aici zic ca s-a permis sa imi zica asa ceva...inca totusi nu stiu ce sa fac... sa accept si practic macar stiu ca o sa faca asa...sau sa ii zic nu! si apoi cu siguranta o va face doar ca nu o sa aflu eu.
 
De fapt sper si cred ca nu o sa aflu niciodata, dar in felul asta el cumva s-a spalat pe mainei de pacate si mi-a martusisit in avans.
 

Contacteaza utilizatorul

Comentarii

  1. mayra

    Bună ziua dragă am verifica doar detaliile de pe acest site și mi se pare interesant și aș dori să devină prietenul tău, astfel încât să putem împărtăși idei și lucruri împreună. Poți să-mi trimiți un e-mail on(sgtmayra@gmail.com) dacă nu te superi.

  2. petroo

    Te ia de proasta

  3. petroo

    Te ia de proasta

Adauga comentariu

Cele mai noi anunturi

Mai mult