Cauta

Ma simt vinovata

Xray Scanner - VIP
Am o mare problema si nu stiu cum sa o rezolv.Sunt intr- relatie frumoasa insa pe alocuri brodata cu mici gelozii..din partea lui. Va spun asta pentru ca dilemea mea este cu atat mai mare cu cat stiu ca daca o sa afle o sa se termine totul. Dar sa va povestec mai exact ce problema am. acum un an ne-am certat si am luat o pauza de la relatie. Eu asteptam ca el sa dea un semn si dupa doua saptamani soarta face ca sa ma intalnesc accidental cu fostul. Am povestit fiecare despre ce mai face si m-a invitat peste cateva zile la un suc sa stam la povesti mai pe indelete.
 
Practic iubitul meu (cel cu care eram intro pauza) nu dedea nici un semn si am zis ca oricum nu fac decat sa ies la un suc. Asa a si fost la inceput nu am facut absolut nimic, pur si simplu am vorbit dar cand am plecat de la cafenea el m-a sarutat. Eu cumva nici nu l-am respins dar nici nu l-am incurajat...asta a fost greseala mea. 
 
La cateva zile dupa m-am impacat cu iubitul meu si la un oment dat el mi-a spus ca nu a fost cu nimeni cat timp am fost despartiti si mai mult de atat ca daca in perioada cat am luat pauza m-as fi intalnit cu vreun barbat ne-am desparti. Acum va intreb si eu pe voi...sa ii spun? Practic nu s-a intamplat nimic intre mine si fostul, a fost doar acel sarut dupa care nu am mai facut nimic si imediat ce m-am impacat cu iubitul meu i-am telefonat si i-am spus ca nu o sa fie nimic intre noi. Ma simt prost si sincer i-as povesti ce s-a intamplat insa dupa cum va povesteam la inceput..este un pic gelos.
 

Contacteaza utilizatorul

Comentarii

Adauga comentariu

Cele mai noi anunturi

Mai mult