Cauta

Joviale magazin care vinde produse ieftine

Xray Scanner - VIP
Pentru cumparaturi online a aparut o noua regula!  Exista o regula care se aplica doar in situatia in care magazinele online nu specifica clar care sunt conditiile de retur ale produselor. 
 
Adica, daca un magazin online nu scrie clar conditiile de returnare pentru produse, termenul de retur impus ca o sectiune legala poate sa ajunga la 12 luni. Concret chiar si dupa cateva luni ai dreptul sa returnezi produsul. Asta se intampla pentru ca cei care au magazile online sa nu mai refuze returul!
 
Eu am patito cu niste haine cumaparate de la JovialeStore Il gaseti pe facebook! Am cumparat o rochie care arata intrun fel in poza si cand a ajuns acasa era un material ieftin FFF prost. Pozele nu sunt reale! le fura de pe internet si nu au nicio legatura cu realitatea!!!
 
Am scris pe pagina de facebook si nesimtiti au citit imediat ce le-am scris. Dar am primit raspuns abia dupa 2 saptamani. Si dupa ce i-am informat cu privire la drepturile mele, au acceptat returul.
 
Conform OUG 34/2014, magazinele online sunt obligate sa instiinteze consumatorii cu privire la conditiile, termenele si procedurile de exercitare a dreptului de retragere.  (vezi art. 6, alin. h si art. 11, alin. 1 din OUG 34/2013).
 
Mai exact legea obliga magazinele online sa informeze consumatori cu privire la politica de retur. magazinele trebuie sa aibaun  formular prin care clinetii pot sa renunte la contractul comercial deci, pot returna produsul. Lipsa acestui formular de pe website-urile magazinelor online poate atrage amenzi.
 
Avand in vedere ca sunt multe magazine online ilicite, va informez ca daca ati patit ceva, puteti sa semnalati OPC! 
 
Mai mult de atat, orice magazin online este obligat sa fie inregistrat Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu caracter personal!
 

Contacteaza utilizatorul

Comentarii

  1. fandosita

    DESPRE JOVIALE STORE SI FASHION este putin spus ca sunt doar obraznici , sunt MINCINOSI si TEPARI , am stat 2 luni pana au trimis comanda; imi luasem gandul de la comanda cand m-am trezit cu ea la usa ; mirarea a fost mare sa observ ca nu erau masurile comandate si au urmat problemele si discutiile de recuperare a banilor cu cei “2 MANAGERI” , odata era un barbat lipsit de respect, alta data era o numita “manager” infipta si artagoasa ; am facut plangere la protectia consumatorilor si am inteles ca au o multime de plangeri pe la ei , ar trebui sa ii viziteze ANTIFRAUDA si poate si cei de la DNA , acolo sigur se spala o multime de bani , daca ii lasam asa vor face mult rau si altor persoane , eu voi face multe demersuri sa ii potolesc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adauga comentariu

Cele mai noi anunturi

Mai mult