Cauta

Despre inselaciunea "verigheta si inelul de aur gasite pe jos"

Xray Scanner - VIP

O alta metoda de inselaciune este asa-zisa inselaciune “verigheta si inelul de aur gasite pe jos”

Cum recunosti escrocii

Escrocii sunt niste oameni care iti castiga increderea pe loc si care aparent par cumva naivi pentru ca-i oferi pagubitului acea incredere in sine ca el este cel care “da marea lovitura”, fapt ce nu il lasa o clipa sa banuiasca escrocheria. Tintele acestui tip de inselaciune pot fi orice persoane.

Cum opereaza escrocii

Autorul arunca pe jos un inel de aur si se ascunde la cativa pasi de locul respectiv. In momentul  in care observa ca trece prin preajma o eventuala victima, se duce grabit, ia inelul de pe jos si se arata foarte incantat de marea descoperire. Acest lucru ii induce victimei dorinta de a fi ea persoana care a ajuns prima la obiectul de valoare de pe jos.

Dupa ce reuseste sa atraga atentia persoanei asupra asa-zisei descoperiri ale sale, schimba tactica. Incepe sa afirme ca nu stie ce ar putea face cu el si afirma ca are mare nevoie de bani intr-un timp scurt. Urmatorul pas este sa-i propune persoanei acostate pe strada sa-i cumpere inelul.

Dupa purtarea unor negocieri, escrocul reuseste sa-l vanda pentru ca oamenii sunt impresionati de faptul ca au descoperit un obiect de mare valoare si ca reusesc sa obtina un pret bun pe el. Bijuteriile respective, in realitate, nu sunt obiecte de valoare.

Contacteaza utilizatorul

Comentarii

Adauga comentariu

Cele mai noi anunturi

Mai mult