Cauta

Despre inselaciunea cu ghicitul

Xray Scanner - VIP

Un alt tip de inselaciune utilizat de catre escroci este inselaciunea cu ghicitul. Citeste in continuare care este modul de operare, cine sunt tintele hotilor si cum te poti feri de inselaciunea cu ghicitul.

In mod special, fetele si tinerii sunt tintele acestui inselaciuni.

Politistii au intocmit si un profil al escrocului care recurge la inselaciunea cu ghicitul si de regula este vorba despre femei de etnie roma.

Modul de operare al escrocilor

Femeile abordeaza tinerii pe strada, folosind replici de genul: "Am vazut ceva foarte special la tine. Lasa-ma sa iti ghicesc, am sa-ti spun un lucru care iti va schimba radical viata in bine".

Curioase din fire, victimele accepta sa li se ghiceasca. Sub pretextul efectuarii unor vraji pozitive, individele cer bijuterii, motivand ca "fara aur nu merge vraja". Apoi introduc bijuteriile primite de la victime intr-o punga si incep "procesul de ghicire". Le distrag atentia celor carora le ghicesc si baga rapid bijuteriile in buzunar.

Dintr-o data situatia se precipita. Escroacele devin agitate si spun ca vine politia si cer rapid banii pentru sedinta de ghicit. Fetele achita sedinta si primesc inapoi o alta punga cu bijuterii, care nu sunt valoroase. In acest timp, “ghicitoarele” pleaca cu bijuteriile reale ale victimelor lor.

 

Contacteaza utilizatorul

Comentarii

Adauga comentariu

Cele mai noi anunturi

Mai mult