Cauta

Home About Jurnal roz de cazarmă și nu numai Cum am mâncat carne stricată!

Xray Scanner - VIP

Există pe strada Lipscani (capătul care dă în Calea Victoriei), un magazin care vinde mâncare gătită, prăjituri şi patiserie. Se cheamă Tip Top. De-acolo mi-am cumpărat, ieri, două pulpiţe de pui. Am mâncat una. Era OK. Când am muşcat dintr-a doua, am simţit un gust de cadavru. Era stricată. Nu putrezită total, cât să-mi fi dat seama înainte să bag în gură, şi nici cu viermişori care să-mi atragă atenţia prin giumbuşlucuri specifice, dar stricată. Am scuipat, am băut apă, am mestecat un pachet de ciungă, m-am ţinut de pereţi să nu vomit, am înjurat, iar am băut apă, iar am mestecat ciungă. Din nefericire, era seară, aşa că n-am putut să mă duc cu mortăciunea înapoi, la furnizor, să le rog pe tantile alea s-o mănânce, împreună cu mamele şi patronul lor. Mi-ar fi plăcut chiar să fac cinste întregului personal Tip Top cu nenumărate tăvi de pulpe preparate la ei, dar nu s-a putut. Nici nervi să păstrez cadavrul până azi n-am avut. L-am aruncat, sub imperiul scârbei, deci nu pot apela la protecţia OPC-ului, că n-am cum să dovedesc că era să fiu băgată în spital. Tot ce pot să fac e să mă jur că nu mai cumpăr niciodată mâncare de acolo şi să vă avertizez pe voi, cei care citiţi, că în spatele fiecărei chestii pe care-o mâncaţi fără s-o fi dus înainte la laborator, se poate ascunde o toxiinfecţie alimentară. Să nu ziceţi că nu v-am spus! Poftă bună!

Contacteaza utilizatorul

Comentarii

  1. Maria

    asa este

Adauga comentariu

Cele mai noi anunturi

Mai mult